Echipa

Maria iubește rujul roșu, Rammstein, listele, blogurile, punctualitatea, glumele bune, kimchi, Instagram si Pinterest. A terminat Facultatea de Jurnalism, a lucrat 10 ani în vânzări media la PRO TV și TVR, iar pentru funcția de Talent Manager o recomandă creativitatea, plăcerea de a lucra cu oamenii, spiritul de negociator si concizia. O puteti suna la 0731.831.036 sau ii puteti scrie pe adresa maria.costas@talentivity.ro.
Om de teatru, care traieste mult intr-o biblioteca ‘imprumutata’ de la Borges, cu o frumoasa experienta de 4 ani la Teatrul ACT. S-a imbarcat din 2006 in aventura comerciala a Mediapro-ului, unde a fost PR Si Talent Manager. A cautat si distribuit talente pentru filme si seriale. Din 2014 a ales sa se dedice unei echipe mai mici de talente in care sa investeasca timp, energie si pasiune, sa caute in continuare oameni creativi si sa produca proiecte ambitioase, sa lucreze alaturi de oameni dragi, care o stimuleaza. Ii plac pisicile (are chiar 3: Kafka, Ciuti si Ghita), sa fie excentrica, glumele bune, lenea pe malul marii. Din cind in cind e invidioasa (curat si sincer) pe oameni care fac filme/seriale ca In the Mood for Love, Mommy (un exemplu mai recent) sau Breaking Bad. Cea mai tare experienta? Pana in 2007, China. Din 2009, Eva.
Pe Ivona o caracterizează perfecționismul în organizare & adrenalina deadline-urilor si este pasionata de wedding planning. A terminat Facultatea de Jurnalism si Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si are peste 9 ani de experiență în PR-ul de televiziune, mii de apariții în presă generate pentru promovarea emisiunilor, serialelor, vedetelor, în cadrul departamentului de PR ACASA TV, unde a fost pe rând copywriter, PR specialist și PR Manager. O puteti suna la 0755.986.747 sau ii puteti scrie pe ivona@talentivity.ro.
Livia iubeste oamenii. Chiar si atunci cand gresesc. Povestile scrise, citite si traite, muzica, prietenii, familia si comunicarea in toate formele posibile sunt bucuriile ei de zi si de noapte, de munca si de timp liber. Cele mai mai satisfactii profesionale le are atunci cand poate mixa instrumentele de talent management, comunicare, vanzari si marketing. A terminat Facultatea de Jurnalism, are un master in Managementul Institutiilor de Presa si acreditare ca Impresar Artistic. A lucrat 14 ani in departamentul de PR al Pro Tv unde a fost pe rand copywriter, senior copywriter, tv stars coordinator, head of pr si pr manager. A participat la promovarea vedetelor Pro Tv, a productiilor Pro Tv si a campaniilor de brand si canal ale Pro Tv SA. In echipa Talentivity, a creat strategii de comunicare pentru vedetele si clinetii comerciali ai Talentivity.
Karina este o fina cunoscatoare a cifrelor, a codului fiscal si a programelor de contabilitate. Este foarte organizata si punctuala, emite facturi cu mare bucurie si e inspaimantata de data de 25 a lunii, cand foloseste cu precadere urmatoarele cuvinte “TVA”, “Inchiderea lunii”, “declaratie”. In timpul liber se plimba in parc si merge la teatrul de papusi cu fetita ei, Andra. Are intotdeanuna cea mai fresh si mai colorata manichiura